Om Thomas

Hei på deg!

Jeg heter Thomas Bjørseth, ble født i 1970 og bor nå i Oslo etter å ha tilbragt barne- og ungdomsårene mine på Sætre, Hurum. I Oslo bor jeg samme med kjæreste og to døtre i et hvitmalt rekkehus.

Til daglig jobber jeg som potet (les: seniorrådgiver) i IT-avdelingen hos Handelshøyskolen BI i Oslo, og der har jeg vært ansatt siden 1995. Ansvarsområdene mine favner ganske vidt, men jeg kan nevne sikkerhet (antivirus, nettverkssikkerhet ++), trådløst nett (WLAN), kablet nett (LAN og WAN) samt drift av Windows- og Linux-servere.

Når jeg ikke jobber, så er jeg en ivrig seiler i min Comfortina 32. Det går stort sett i regattaseiling, men det hender at det også blir litt turseiling selv om det blir altfor sjelden, dessverre. Jeg er også styremedlem i Hurum Seilforening, som holder til på Sætre, Hurum.

Skulle det være noe mer du lurer på så ta kontakt. Dert er bedre at du spør enn at jeg skal ramse opp en hel masse uinteressante ting som bare kaster bort din tid.

Hvis du leser noe på bloggen min som du vil kommentere, så er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar. Uansett om det er positivt eller negativt vil jeg gjerne høre hva du har å si.

5 kommentarer til “Om Thomas

 1. Var egentlig på jakt etter fremgangsmåte for å stripe håret, her jeg sitter med nylig etterfarga hår, inntullet i et stort håndkle… Tror jeg søkte på «stripe håret»… Men så dukka sida di opp med oppskrift på fastelavensboller og fiskemiddag, og plutselig glemte jeg stripene… Spørs åssen håret blir nå… Steike flott side!

  Fikk lyst å tipse venner om den! Men hvordan legger jeg den f.eks. til som link på Facebook?

  Håper jeg finner’n igjen når jeg har logga meg ut..!
  Her var det mye god inspirasjon å hente 🙂

 2. Hei Hedda, og takk for skrytet!

  Her er alle velkomne, uansett hva de måtte søke på for å komme hit. Hvis det er noen trøst, så kan jeg informere om at jeg hadde striper i håret for ca. 20 år siden, men ikke si det til noen… 😉

  Hvis du vil legge til siden min som link i Facebook kan du prøve dette:

  – Marker «http://www.bjorseth.no/blog», høyreklikk og velg «Kopier» fra popup-menyen
  – Logg inn på Facebook og velg «Profile» helt øverst på siden (i det blå feltet)
  – Ganske høyt på siden (rett over statusen) har du en link som heter «Post Link» (i engelsk Facebook)
  – Klikk på «Post Link» og lim inn adressen du kopierte i første punkt
  – Trykk på «Preview» (i engelsk Facebook – heter kanskje «Forhåndsvisning» på norsk?)
  – Legg eventuelt inn en kommentar til linken
  – Trykk på «Post» for å poste den endelige linken

  Det skulle være alt du trenger for å legge til en link.

  Merk: Hvis du prøver noen av de oppskriftene jeg legger ut er det hyggelig om du kommer med en kort tilbakemelding under den aktuelle menyen. Det er alltid hyggelig å høre hva andre mener!

 3. I will!

  Droppa stripene, jeg, denne gangen. Er litt seint ute med fastelavensboller, men jeg prøver meg i morgen 🙂 Gleder meg allerede! Og de fiskeoppskriftene så også veldig fristende ut! Har mange ivrige fiske-venner 🙂

  Nå må jeg løpe til franskkurs!

  Tusen takk for raskt svar!

 4. Heisann, det er så hyggelig å lese om dere! Men du må oppdatere «Om Thomas», for nå er det ikke «datter», men «døtre»;-) Kos dere! Klem fra Siri-Brit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.