Musikkanbefaling: Pandora Peaks

Pandora Peaks

Hvem?

Pandora Peaks er et norsk band som består av fire herremenn og en dame. De har holdt det gående i noen år, men det var først i går jeg ble klar over deres eksistens. (vel, jeg har nok hørt om dem før uten å lytte så veldig – bassisten er tilfeldigvis en kollega av meg).

Sidespor: Pandora Peaks er tilfeldigvis også en amerikansk dame kjent for enorme, falske pupper, men ettersom jeg mener naturlig er bedre enn litervis med silikon/saltvann har jeg fint lite erfaring med denne damen. Hun er sikkert veldig hyggelig, dog. De som liker slikt kan ta en titt her (ikke for sarte sjeler!).

Hva?

Tilbake til bandet Pandora Peaks. Noen stikkord er: Godfot. Catchy melodilinjer. Småfunky. Flerstemt harmoni. Kvalitetsmusikk i grenselandet mellom pop, rock og indie, ispedd en anelse punk og et hint av synth. Hør på de tre låtene som ligger på deres Myspace-side så får du med deg litt av spennvidden.  De er også et livat liveband, i følge dem selv.

Verdt å lese:

For de som vil vite mer har jeg lagt ved en liten leseliste:

Verdt å kjøpe?

Jeg har ihvertfall begynt prosessen med å bestille en CD, og anbefaler at du setter igang også. Plutselig er det utsolgt, og så står du der med skjegget i postkassa.

3 kommentarer til “Musikkanbefaling: Pandora Peaks

  1. Kanskje du kan gi dem et tips om å få plateselskapet sitt til å legge ut musikken deres på spotify? Umiljøvennlige plastplater er ikke i vinden om dagen.

  2. Espen, i følge Myspace-siden deres er de på jakt etter et plateselskap, så foreløpig er det ikke noe plateselskap å tipse. De tre sangene på samme Myspace-side er de samme som befinner seg på CDen (har fått mitt eks. nå), så du kan høre sangene hos Myspace, eller laste de ned fra PP sin Urørt-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.