Eksosrypa er klar for action

Som jeg såvidt hintet om i forrige melding så er jeg i ferd med å ta MC-lappen, og nå har jeg kommet såpass langt at det er klart at jeg kommer til å fullføre og står i fare for å kjøpe meg motorsykkel.

Når man tar MC-lappen kan man låne utstyr fra kjøreskolen, og det har jeg gjort når det kommer til jakke og bukse. Hjelm kjøpte jeg med en gang, da jeg ikke har sansen for å tre hodet inn i kalde, rå, svetteluktende utlånshjelmer som er brukt av alt for mange andre håpefulle.

Nå som jeg har kommet så langt at jeg ser slutten og trolig ender opp med en godt brukt sykkel i løpet av sommeren er det på tide å kjøpe seg jakke og bukse, og ledige øyeblikk går med til å stikke innom utstyrsforretninger for å se på og prøve.

Sist lørdag hadde jeg mini på 2 år og 10 mnd med i bilen da jeg stakk innom MC-butikken «Vi Sees» (jeg skal ikke kommentere det navnet noe nærmere, bortsett fra at det er litt …eh… merkelig), og mens jeg så på jakker gikk hun fra sykkel til sykkel og sa «Der kan jeg sitte på, pappa» eller «Der kan jeg ikke sitte på» alt avhengig av om det var langt eller kort sete. Jeg fulgte opp med «Ja, det går fint», «Mhmm» og andre korte svar mens jeg fortsatte å se på jakker, men så ble det helt stille.

Alle som har småbarn vet at «helt stille» = trøbbel, så jeg begynte å kikke meg rundt for å se hva hun holdt på med. Og da så jeg det – Alma hadde funnet seg eget kjøretøy:

Eksosrypa er klar for action

Hun var veldig tilfreds der hun satt, og da jeg kom bort erklærte hun stolt at «Denne kan jeg kjøre, pappa! Kan du kjøpe den til meg?». Det tok litt tid å forklare henne at det ikke bare var å kjøpe en sånn, og at hun ikke kunne kjøre den alene selv om hun bare var litt for liten til å sitte komfortabelt på den.

Heldigvis tok hun poengene mine og ble med meg ut av butikken uten alt for mye krangling og bråk, men jeg har en mistanke om at det hun kommer til å mase for å sitte på med (en nervøs) pappa hvis/når jeg får meg sykkel. En eksosrype er født!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.