Språk: Trenger de flere med lite kompetanse?

Jeg abonnerer på Computerworld Norge sitt nyhetsbrev, og får to slike levert til min mailkonto hver dag. Ett slikt om dagen hadde strengt tatt vært nok, men det er en helt annen sak.

I dagens første nyhetsbrev fra Computerworld ser jeg at en av sakene deres omtaler Flexus-prosjektet (elektronisk billettsystem i Oslo), og hvor dårlig styring og kontroll prosjektet har hatt. Når jeg leser artikkelen aner jeg hvorfor prosjektet har gått så dårlig som det har:

For få med for lite kompetanse

De hadde rett og slett ikke nok folk med for lite kompetanse…

Jeg får si som Stig Inge Bjørnebye: «– Total mangel på inkompetanse«

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.