10.000 besøkende passert!

Kanskje ikke noen stor sak for mange, men for meg er det jo litt stas å se at bloggen i dag har passert 10.000 besøkende, en dobling fra 9. september. Det gir et snitt på ~75 besøkende pr. dag fra 9. september og fram til i dag. Igjen er det kanskje ikke noen stor sak for mange, men for meg er det kjekt å se at det faktisk er noen som følger bloggen min.

Det er ikke vanskelig å se at det er skribleriene mine om Popcorn Hour A-110 som har dratt flest besøkende (og generert flest kommentarer) de siste månedene, sammen med bloggpostene om mine erfaringer med Windows XP Service Pack 3.

toothpaste for dinner
toothpastefordinner.com

4 kommentarer til “10.000 besøkende passert!

  1. Takk for det, Martin. Oppdateringsfrekvensen her inne går veldig i bølger, men jeg prøver da å holde liv i bloggen og skrive om småting som interesserer meg.

    Det siste nå er at SeilMagasinet har plukket opp en artikkel fra bloggen min og har den som noe omskrevet artikkel som akkurat nå ligger på forsiden deres.

  2. Det er morro når man ser at antall besøkende stiger, og det skal ikke mye til før man blir godt fornøyd med å skrive om noe som andre gjerne vil lese. Titter fast innom her 🙂 Og i tillegg må man jo si at kvalitet fortsatt er viktigere enn kvantitet når det kommer til blogging!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.