4 kommentarer til “Bloggen har rundet 5000 besøk!

 1. Gratulerer! Det er moro når man etterhvert ser at bloggen faktisk blir besøkt og lest. Jeg regner med å runde de magiske 100k i løpet av kort tid (har strengt tatt rundet hvis jeg teller med perioden uten statistikk). Det må vel nesten feires med en flaske med noe godt?

 2. Gratulerer!
  Selv har jeg akkurat fått teller på min……………..! Men kommer nok neppe
  opp i de besøkstallene du har.. 🙂

 3. Takk til Anne Mette og Martin!

  Martin, jeg bruker Stats-tillegget til WordPress. Har ikke orket å engasjere meg noe mer. Med dette tillegget må jeg enten følge med på telleren eller regne meg tilbake basert på besøkstall pr. dag.

  I dag er jeg forøvrig godt over 6200, så det baller på seg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.