123-meme (way too late)

Etter en drøy måned fikk jeg plutselig med meg at Martin hadde sendt meg en 123-meme, så da vil kanskje noen si at det er på tide å svare. Selv liker jeg ikke å ha slike løse tråder, så da er det vel bare å begynne:

  1. Pick up the nearest book.
  2. Open on page 123.
  3. Find the fifth sentence.
  4. Post the next three sentences.
  5. Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Med bok regner jeg med at de faktisk mener bok i bokformat, og ikke perm. Jeg har mange permer som ligger/står nærmere enn første bok, og innholdet i noen av permene er strengt tatt utskrifter av PDF-versjoner av bøker.

Anyway, jeg setter meg i normal arbeidspositur, plukker fram nærmeste bok etter endel armstrekking og øyemåling for å se hvilken som faktisk er nærmest, og der finner jeg følgende på side 123:

"Implementing Host Sender Verification for the SUSPECT Sender Group.
In the GUI, click HAT Overview on the Mail Policies tab. A list of existing sender groups is displayed."

Boka som har dette spennende innholdet heter "IronPort AsyncOS 5.5 User Guide for IronPort Appliances".

For de som ikke kjenner IronPort-produktene så kan jeg kort nevne at de er ledende på antispam og antivirus-løsninger for større bedrifter og ISPer. Et veldig spennende og bra produkt som jeg har nevnt i et par bloggposter tidligere i år uten å nevne produktets navn. Nå er endelig den hemmeligheten ute.

Det var vel egentlig det. Nå er denne meme’n såpass gammel at jeg ikke ser noe poeng i å sende den videre, så jeg dropper dette. Hvis noen som leser dette ikke har svart på meme’n selv ennå er de selvfølgelig hjertelig velkomne til å gjøre dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.