Min kaffekopp

No, I will not fix your computer

Ettersom Lasse skrøt så villt og uhemmet av sin nye kaffekopp med Ubuntu-logo og samtidig nevnte geek-faktor, så tenkte jeg det var på tide å grave fram et bilde av min gode, gamle kaffekopp.

Bakgrunnen for at jeg gikk til innkjøp av koppen var et problem som jeg vet flere i IT-bransjen har: Venner, slektninger, kolleger og forsåvidt også fremmede betrakter deg som en gratis support-person fordi man jobber nettopp i IT-bransjen. Akkurat som med leger på fest – man bare spørre om den føflekken på ryggen…

Med denne høstet jeg i sin tid mye honnør fra andre IT-personer, og den var fast deltager på mange møter og også presentasjoner jeg holdt. Endel tok ikke poenget (det er disse som fortsetter å be om hjelp selv om du har sagt ifra at det ikke er aktuelt), men det var også flere (med dårlig samvittighet?) som skjønte budskapet.

Jeg sluttet dog å bruke koppen for noen år siden. Årsakene til at jeg sluttet var flere:  For det første så liker jeg egentlig ikke kopper med lokk, fordi jeg ikke ser når kaffen plutselig kommer. I tillegg så er koppen ganske høy (ca. 20 cm), så hvis jeg fylte den opp med kaffe ble kaffen kald før jeg var halvveis. For det tredje så flyttet arbeidsplassen min sommeren 2005, og da pakket jeg ned koppen i en av flytteeskene. Denne flytteesken står her fremdeles, uoppakket… 

Det var min kaffekopp. Hvordan ser din kaffekopp ut?

5 kommentarer til “Min kaffekopp

  1. Jeg har ingen kaffekopp, og skal heller ikke ha det. Kaffe er nemlig ikke min favorittdrikk 🙂 Jeg bestilte derimot i går en Ubuntu-kopp lik Lasse sin, så den skulle vel dukke opp om ikke så lenge, så da blir det nok en ny te-kopp på meg!

  2. *ler høyt*

    Dødsbra!!! – personlig har jeg ingen spes. kopp…….. jeg drikker av det som måtte komme forbi.. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.