VG med harde fakta

Jeg må innrømme at jeg leser VG Nett i rolige øyeblikk(1).

I dag snublet jeg over en sak med tittelen «Fullt drama rundt Britney«, hvor det sies at politi, brannbil og ambulanse var hjemme hos henne, og der slår VG Nett til med en rekke harde fakta:

«[…]
Forut for politibesøket skal Britney i går kveld ha møtt opp til et hasteavhør på kontoret til Kevins advokat, Mark Vincent Kaplan.

Britney, som de siste tre månedene har uteblitt fra flere høringer, skal ifølge bladet People ha kommet halvannen time for sent til avhøret. Etter kun et kvarter forlot hun advokatens kontor igjen.

Sangeren skal ha vært iført rosa kjole og høye hæler. Hun skal ha unnlatt å snakke med pressen.

Advokat Kaplan skal etter avhøret ha uttalt at han helst skulle snakket mer med Britney.

– Hva rekker vi på 14 minutter? forklarte advokaten som nå vil kalle inn til ny høring.

Kaplan, som likevel skal ha beskrevet Britney som «samarbeidsvillig», skal ha reist til Britneys hjem i natt i forbindelse med utrykningen. Men han skal ha forlatt stedet før popstjernen ble trillet ut.
[…]

Er det bare meg, eller var det litt for mange «skal ha» i den teksten til at man kan ta innholdet seriøst(2)? Stemmer overhodet noe av det som er skrevet i dette utdraget, eller er det bare ubekreftede rykter?

  1. Det er en svakhet jeg har, og jeg jobber med å forbedre meg.
  2. Om man i det hele tatt bør ta artikler hos VG Nett seriøst skal jeg ikke si noe om, men la oss for diskusjonens skyld si at så er tilfelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.