Ny kampanje fra Microsoft

Mommy, Why is there a Server in my House?I dag snublet jeg over denne lille perlen, en tilsynelatende helt ordinær barnebok som beskriver Microsoft Home Server for barn. «Boken» er en del av Microsoft sin nye markedsføringskampanje for deres Home server.

Selve boken er morsom i seg selv, men jeg har en snikende mistanke om at den faktisk vil bli tatt seriøst av enkelte (amerikanske) foreldre og da blir det bare skummelt og ekkelt.

På Microsoft sin Home Server Team Blog sier de bl.a. dette om boken:

We’ve also commissioned a funny fake children’s book titled «Mommy, Why is there a Server in my House?» which will help parents explain why there is a new member of the family. We are sure the book will become a best seller!

Konseptet for kampanjen er som dere skjønner humor, og i tillegg til den alternative barneboken har de også laget små filmsnutter som etterligner TV-vignetter og TV-debatter. Fremdeles med humor. Ta en titt på nettstedet som reklamerer for Stay-At-Home-Servers, med en veldig bra «TV-intro»:

[…] Domesticated servers?!? Will there be riots?
– No, probably not!

Det er en ting Microsoft kan, og som de kan godt: Markedsføring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.